0
Ucuz ve sağlıksız Çin mallarına karşı ahşap oyuncaklar üretmeye başlayan Neva Toys, Anadolu’nun kaybolmaya yüz tutmuş oyuncaklarını Almanya başta olmak üzere 4 ülkeye ihraç etmeye.




Ucuz ve sağlıksız Çin mallarına karşı ahşap oyuncaklar üretmeye başlayan Neva Toys, Anadolu’nun kaybolmaya yüz tutmuş oyuncaklarını Almanyabaşta olmak üzere 4 ülkeye ihraç etmeye başladı.
Bir dönemin sembolü haline gelen topaç ve fırıldak gibi oyuncakları yeniden üreten Neva Toys, Türk kültürünün vazgeçilmez masal kahramanlarını da çocuklarla buluşturacak. 2 yıl gibi kısa bir zamanda ürün çeşidini 20’den 100’e çıkardıkları bilgisini veren Yönetim Kurulu Başkanı Murat Etli, “Bakteri barındırmayan kayın ağacı ve doğal boya kullanılarak üretilen oyuncaklarımız zincir mağazalarda hatta organik mağazalarda bile satılmaya başlandı. Almanya, Cezayir, Irak ve Azerbaycan’a ihracat yapıyoruz. İngiltereFransa ve ABD ile ihracat görüşmelerimizde sona yaklaştık. Gerek zeka geliştirici oyuncaklarımız gerekse geleneksel oyuncaklardan oluşan serimiz büyük ilgi görüyor” diye konuştu.



(stargündem.com )

Yorum Gönder Blogger Disqus

 
Top